Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

utorak, 31.01.2006.

ZRINJSKI - OSIJEK 1:0

Image Hosted by ImageShack.us

Iako se do jutros nije znalo gdje će snage odmjeriti Zrinjski i Osijek, zanimanje za taj susret izazvalo je veliku pozornost ljubitelja nogemeta u gradu na Neretvi. Pošto je jutros osvanuo lijep i sunčan dan odlučeno je da se meč odigra na stadionu pod Bijelim brijegom. Vrijeme je baš poslužilo igrače i stručne stožere oba sastava, pa se i očekivala dobra nogometna predstava. Lijep dan privukao je i nekih 1000 možda i koju stotinu više gledatelja, koji su se očito zaželili nogometa.

Sa nestrpljenjem se očekivao prvi sučev zvižduk da se ekipa Zrinjskog predstavi publici. Slišković je počeo sa Joldićem u špicu, Diarra je takođe bio isturen, Smajić na boku, Bišćević i Đurić u vezi, Džidić je igrao zadnjeg, a na vratima je počeo Marić. Još su u početnoj postavi bili Žuržinov, Karadža, Ramović i Gagro.

Prvo poluvrijeme nismo imali puno za vidjeti, igrači su se trudili ali očito da su noge teške u ovom dijelu priprema. Iznenađujuće je teren bio sklizak i igrači oba sastava se nisu najbolje snašli na njemu. Zrinjski je imao nekoliko dobrih akcija, ali i ne pravu priliku za pogodak. Gosti su bili opasniji i imali nekoliko prilika prije svega preko starog lisca Turkovića, ali ili je lopta promašila gol ili je Marić izašao kao pobjednik.

U drugo poluvrijeme ulaze Kordić, Slišković, Džidić, Stojkić, Prodanović, Pehar... Uglavnom se igralo na sredini terena, bez izrazitih šansi za pogotke. Moram istaći da su gosti bili opasniji u napadu, a Zrinjski je odlično vladao sredinom terena. Pred kraj susreta Smajić je odlično proigrao Kordića koji postiže gol i dovodi Zrinjski u vodstvo od 1-0. S tim rezultatom se i završava susret.

Smajić iako ozlijeđen odigrao je sjajno, Gagro standrdno dobar, Kordić odličan malo mu treba da se nađe u šansi, a kada se nađe on to i realizira.

Gledatelji ne mogu biti zadovoljni igrom, ali treba uzeti u obzir da su naši momci tek na polovici priprema i da pravu formu možemo očekivati tek na turniru u Gabeli. Šteta je što je teren bio neugodno klizav jer siguran sam da bi Diarra pokazao danas puno više. Prava je sreća i što je Joldić napokon potpuno zdrav i od njega očekujemo puno na proljeće.

Nisu danas zbog ozlijeda nastupili Landeka i Žižović koji su važni kotači ove momčadi. Sve u svemu sa obzirom na stupanj priprema može se biti zadovoljan sa igrom Zrinjskog, gosti su pokazali da znaju igrati nogomet i naravno da nisu džaba godinama u vrhu hrvatskog nogometa koji je na daleko većim granama nego što je ovaj


zrinjski.info


- 22:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.01.2006.

ZRINJSKI - ZAGREB 2:2

Danas su Plemići odigrali prvu pripremnu utakmicu sa ekipom NK Zagreba, koja se nalazi na pripremama u Međugorju, gdje je susret i odigran i završen rezultatom 2:2.
Na utakmicu nisam mogao otići zbog posla, ali ću vam zato prenjeti analizu jednog vjernog navijača koju je objavio na našem omiljenom forumu.

" Danas je odigrana prva pripremna utakmica sa zagrebom i rezultat je bio 2:2. Mada rezultat u ovakim utakmica nije bitan ali treba znati da je Zagreb odigrao tri utakmice a mi tek prvu i da smo dostojno nosili s njima.
Golman Mitrović uvijek dobar i pokazuje da če ovo biti njegovo prolječe. ODBRANA- Ivo je bio libero dva stopera su bili Gagro danas po meni jedan od boljih. Drugi stoper je bio novak Prodanović malo grub ali jako dobar igrač.
BOKOVI lijevo je bio Zurzinov koji je par puta pokazao da u njemu ima talenta samo treba da ga malo istrpit. Desno je bio Smajić koji je danas bio odličan podsjeća me nekada na tikija skoku kada je harao desnim bokom.
VEZNI RED su činili Žizović danas malo rezerviran Bišćević imao par dobrih dodavanja. Landeka jako pokretljiv veliki trkač borben i srčan svaka ekipa mora imati takvoga igrača Đurić malo rezerviran danas ali bit će bolje i danas jedini igrač u špici po meni veliki igrač LAMINA DIARA VELIKI ZNALAC I VELIKO POJAČANJE
Drugo poluvrijeme pričuve golman Marić imao par dobrih odbrana KARADŽA jako loš danas krivac za gol ali bit će i on bolji RAMOVIĆ danas bez ideje isto kao i AVDIĆ ali me je jedan posebno dojmio a to je PERO STOJKIĆ momak mora dobivat šansu.
Mislim da ova ekipa može opet do titule i mnogi su se danas složili da se ovde vidi rad BAKE jer je ova momčad jako dobro posložena i da te u borbu za vrh krenut bez imalo grča. Imamo dobar raspored i mislim da je drugo kolo u širokom naša istina i da ako to pobjedimo da smo prvaci i da će se opet oriti.
ŠTA RADIM OD SEBE SVE OVE GODINE ALI NEMA VEZE ZRINJSKI MOJ ZRINJSKI ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION.
LIJEPO IME ZRINJSKI ZRINJSKI BOG GA ZIVIO MNOGO LJETA DOBAR BIO MNOGO LJETA ŽIVIO. "

"ULTRAS CENTAR 2"


Idemo dalje...

- 19:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.01.2006.

PRIPREMNE UTAKMICE

Zrinjski će u ovom pripremnom periodu odigrati, kako se najavljuje, dosta prijateljskih utakmica koje će nam pobliže prikazati u kojoj su mjeri spremni za nastavak sezone, a po prvi put vidjet ćemo i nove igrače na djelu.
Prema nekim najavama, u petak 20.siječnja, Zrinjski bi trebao odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom NK Zagrebom, koji se nalazi na pripremama u Međugorju, a termin i mjesto odigravanja još nisu poznati.
Kao mogući protivnici spominjani su još splitski Hajduk koji bi trebao gostovati u Mostaru 3.veljače, i NK Hit Gorica iz Slovenije također u Mostaru 16.veljače.
Zrinjski će sudjelovati i na tradicionalnom turniru "Andrija Anković" u Gabeli koji se igra 18. i 19. veljače, na kojem još, pored domaćina GOŠK-a iz Gabele, sudjeluju zenički Čelik i NK Neretva iz Metkovića.
Inače Zrinjski je dvije zadnje godine bio pobjednik ovoga turnira, u prošlogodišnjem finalu je pobijedio sarajevski Željezničar poslje izvođenja jedanesteraca (završilo 0:0) 5:4, a godinu prije u finalu savladao zagrebački Dinamo 2:0.

Idemo dalje...

- 23:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 14.01.2006.

BIŠČEVIĆ ODRADIO PRVI TRENING, ULTRASI PORUČUJU: ODLAZI

Danas se pripremama priključio Bulend Biščević, a u ponedjeljak će potpisati ugovor najvjerojatnije na dvije godine. Na upit novinara dnevnog lista, a prenosi zrinjski.info, što misli o negodovanju navijača, Ultrasa, zbog njegovog dolaska u ovaj klub on kaže

''Nešto slično se događalo kada sam dolazio i u Hajduk i, iskreno, najradije o tome ne bih ni pričao. Ipak, želim da se spuste tenzije jer ćemo na proljeće svi biti na istom putu, a moj najbolji komentar je sam dolazak u mostarski klub'', govori Biščević i nastavlja:

''Neki me očito žele predstaviti kao nacionalistu, ali zar bih uopće dolazio u Zrinjski da imam nešto protiv tog kluba ili bilo kojeg kluba koji ima predznak ''hrvatski''. Uostalom, u Zrinjski dolazim iz Hajduka, koji je najveći hrvatski klub. Igranje za Hajduk smatram najvećim uspjehom u karijeri, a sigurno ne bih igrao ni za Hajduk da sam takav kakvog me žele predstaviti''.

Biščević kaže kako se nada da se neće narušiti dobra atmosfera oko Zrinjskog koju je mostarski klub stvorio odličnim rezultatima u završnici sezone:

''Svi u Zrinjskom i oko njega trebaju biti koncentrirani samo na prvenstvo, jer neće biti dobro ako bilo što na proljeće bude kvarilo atmosferu koja je vrlo potrebna za dobre rezultate. Ne želim da navijači dojam o meni stvaraju na pričama, nego samo na osnovi toga kakav sam igrač i hoću li davati svoj maksimum na utakmicama. To im treba biti jedino važno'', rekao je Biščević dodavši da je spreman na razgovor sa svim u vidu smanjivanja nepotrebnih tenzija.

''Ako će to pomoći, spreman sam razgovarati sa svima. Sutra (op.a. danas) sam na treningu Zrinjskog i tko god ima nešto protiv mog dolaska neka dođe da razgovaramo i odmah na startu zaključimo ovu priču koja je nepotrebno stvorena'', završio je Biščević.


Navijači su se danas okupili u 15.00 sati ispred stadiona, kada je trebao da se održi trening, ali kako kažu ne da razgovaraju, nego samo da iznesu svoje mišljenje i negodovanje zbog dolaska ovog igrača, međutim trening je održan u 11.00 sati tako da na stadionu nisu zatekli nikoga, a upravi su na poklon ostavili transparent

Image Hosted by ImageShack.us

Jučer je kao i Josip Papić prije njega, ispisnicu iz kluba uzeo Denis Ćorić koji nije imao neku veliku minutažu u jesenjem dijelu prvenstva tako da će svoju karijeru nastaviti negdje drugdje.

Idemo dalje...


- 22:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 13.01.2006.

JOLDIĆ POTPUNO SPREMAN, DOŠAO PAVLOVIĆ

Image Hosted by ImageShack.us

Admir Joldić, napadač koji je u Zrinjski došao točno prije dvije godine, nije se naigrao u tome razdoblju zbog velikih ozljeda koje su ga pratile, ali je u ove pripreme, na zadovoljstvo svih navijača, ušao potpuno spreman.
Ovih je dana potpisao novi ugovor jer mu je dvogodišnji istekao i nadati se da će zaigrati onako kao treba i da će biti veliko pojačanje za Plemiće. Evo što je izjavio za dnevni list, a prenosi zrinjski.info
''Željan sam igre i dokazivanja. Čelnici kluba, kao i stručni stožer, imali su razumijevanja u mom slučaju i nastojat ću da im se u proljetnom dijelu sezone odužim na najbolji mogući način, to jest da maksimalnim doprinosom dam svoj udio u odbrani titule prvaka naše države.''
Treba spomenuti da svi koji su gledali prve treninge kažu da je potpuno spreman i da pokazuje sve svoje kvalitete.

Jučer se treninzima priključio i Nemanja Pavlović, stoper, koji je došao u Zrinjski iz Budućnosti, nogometnog kluba iz Banatskog Dvora, prvoligaša Srbije i Crne Gore.
Spominje se još dolazak Mate Dragičevića iz Hajduka, ali to je još uvijek rekla-kazala.

Idemo dalje...

- 10:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.01.2006.

ULTRASI NE ŽELE BIŠČEVIĆA!

Pored već spominjanih novih igrača koji su već počeli pripreme, u gradu se priča da bi u Zrinjski trebao doći Bulend Biščević, koji je još uvijek igrač Hajduka iako više ne računaju na njega, ali se većina navijača ne slaže s tim da on zaigra za Plemiće, zbog toga što smatraju da trenutno on, ako već nema mjesta u ovakvom Hajduku, teško da će prestavljati neko pojačnje.
Međutim, drugi razlog zbog čega navijači negoduju je njegovo nesportsko ponašanje prema Ultrasima još iz vremena dok je nastupao za sarajevski Željezničar.
Klub navijača Ultras-Zrinjski Mostar je izdao i priopčenje za javnost koja vam prenosim u cijelosti.

Nakon sastanka predsjedništva Kluba navijača "Ultras - Zrinjski" Mostar odlučeno je da se oglasimo ovim priopćenjem a zbog izglednog dolaska nogometaša Bulenda Biščevića u HŠK Zrinjski.

Klub navijača "Ultras - Zrinjski" Mostar izražava svoje neslaganje s mogućim dovođenjem ovog igrača u Zrinjski. Poznato je kako su u našem klubu godinama nastupali igrači svih nacionalnosti i vjeroispovjesti te da su mnogi od njih postali pravi idoli navijača čije ime se skandiralo na tribinama.

Isto tako, poznato je kako se "Ultrasi" nikada nisu mješali u klupsku politiku, konkretno dovođenje igrača. Ovog puta želimo iznijeti svoje mišljenje, iako nismo relevantan faktor u klubu i za bilo kakvo mišljenje nas se baš i ne pita.

Naime, Bulend Biščević, bivši igrač Željezničara, svojim je nesportskim postupcima u više navrata isticao svoju netrpeljivost prema navijačima Zrinjskog, kluba za koji bi sutra on trebao ginuti na terenu.

U sjećanju navijača posebno je ostalo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi od strane ovog igrača prema navijačima nakon verbalnog sukoba ispred autobusa igrača Željezničara, poslije utakmice Zrinjski - Željezničar 30. svibnja 2004.

Pored navedenog, ističemo i vrijeđanje preko ograde stadiona za vrijeme utakmice, što svakako nije odlika sportaša.

Smatramo da navedeni igrač svojim ponašanjem nije zaslužio dres našeg kluba. Ovime, iako nikome ne prijetimo, želimo upozoriti na moguće negativne posljedice dovođenja ovog igrača a koje bi se mogle iskazati na tribinama.

Klub navijača "Ultras - Zrinjski" Mostar


Idemo dalje...

- 11:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 10.01.2006.

PROZIVKA IGRAČA I PRVI TRENING

Danas je u 11.00 sati održana prozivka igrača i odrađen prvi trening kojim su počele pripreme Plemića za proljetni dio prvenstva.
Prozivka je trajala oko pola sata nakon čega su igrači izašli iz svlačionice i krenuli na trening.
Primjetili smo da su se pojavila dva nova igrača i to Ilija Prodanović koji je došao iz Slavije i Aleksandar Bajić koji je do sada igrao u Radničkom iz Novog Beograda.
Jedino je od starih igrača nedostajao Josip Papić koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Zrinjskim i karijeru će nastaviti u nogometnom klubu Žepče.
Pored njih promjetili smo i dosta mladih igrača Zrinjskog koji su jesenji dio prvenstva igrali na posudbi u drugim klubovima i koje je stručni stožer uvrstio u pripreme pa nam ostaje da vidimo hoće li se itko od njih do početka prvenstva uspjeti nametnuti trenerima za mjesto u prvom sastavu.
U razgovorima sa ljudima na stadionu doznali smo da se spominje još imena igrača koji bi trebali zaigrati po Bijelim Brijegom, ali ništa konkretno se još ne zna, tako da svi sa rezervom o ovome pričaju i ne žele iznositi pojedinosti dok se sa sigurnošću ne bude znalo o kome se radi.
Na prozivci i treningu se pojavio i Velimir Vidić za koga se govorilo da će sigurno otići u inozemstvo, pa je izgledno da ni on nije riješio status negdje drugdje i za sada je još uvijek u Mostaru, međutim pripreme su tek počele, a prijelazni rok traje do kraja mjeseca, tako da se očekuje još mnogo dolazaka i odlazaka.
Na kraju spomenimo da je senegalac Diarra, napokon, jučer dobio papire iz matičnog saveza tako da je njegov status definitivno riješen.

Image Hosted by ImageShack.us
-lamine diarra-

Idemo dalje...

- 23:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 07.01.2006.

IN / OUT ?

Za tri dana, u utorak 10.1.2006.,trener Blaž Slišković zakazao je prozivku igrača i početak priprema za nastavak prvenstva.
Međutim, kao nikada do sada informacije o tome kojih će promjena biti u igračkom kadru - nema. Nitko iz kluba ne želi o tome govoriti, pa čak i neslužbeno, jednostavno informacija iz kluba izgleda neće ni biti do prozivke.
Sigurno je samo da će pravo nastupa imati senegalac Laminea Diarre, koji je već duže vrijeme u Mostaru i trenirao je sa Plemićima, ali nije dobio papire iz matičnog saveza, ali izgleda da je i to urađeno.
Što je navijačima ostalo drugo nego nagađati o mogućim promjenama. Svi se drže dosadašnjih izjava trenara Sliškovića: " Volio bi dovesti po jednog igrača u svakoj liniji", pa su se počela spominjati neka imena igrača.
Spominjan je Ilija Prodanović bivši igrač Slavije koji sada ima status slobodnog igrača jer je uzeo papire iz kluba, i navodno da se s njim pregovara, kao i sa donedavnim stoperom Crvene Zvezde Stevom Glogovcem. Tu su se našla još neka imena igrača iz Hajduka, međutim to se više ne spominje, očito "patka" pa neću o tome.
I kod odlazaka ili posudbi drugim klubovima ista je stvar. Jedino će Velimir Vidić najvjerojatnije otići uz malo veću oštetu koju klub očekuje, ali po informacijama koje imam on je još u Mostaru, ali ne zadugo.
Ostaje nam da čekamo utorak i prozivku i nadamo se da ćemo znati nešto više o svemu ovome.
Usput spomenimo da je Davor Landeka, kao i nedavno kapetan Ivica Džidić, raskinuo ugovor sa zagrebačkim Dinamom (bio na posudbi u Zrinjskom) i da će najvjerojatnije ostati u Mostaru.

Idemo dalje...

- 20:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 04.01.2006.

IZBOR PLEMIĆA I PLEMKINJE ZA 2005.GODINU

Image Hosted by ImageShack.us
Danas je krenula anketa na stranicama zrinjski.info i hercegovina.info za izbor sportaša i športašice iz obitelji Zrinjski za 2005. godinu.
U izbor su ušle osobe koje su predlagali posjetitelji foruma sa ove dvije stranice.

- Bojan Bogdanović (košarka)
- Martina Juka (rukomet)
- Damir Beljo (boks)
- Darija Lulić (rukomet)
- Igor Karačić (rukomet)
- Dijana Vladić (boks)

Ovaj put u izbor nisu ušli nogometaši iz razloga što na kraju sezone navijači biraju nogometaša u tradicionalnom izboru za navijački trofej Filip Šunjić - Pipa
Tijek izbora možete vidjeti na gore spomenutim stranicama ili ovdje.

Idemo dalje...

- 22:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 03.01.2006.

POČINJE ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

Danas i službeno počinje zimski prijelazni rok koji će trajati sve do posljednjeg dana prvog mjeseca 2006. godine. Najvažnije riječ u uvodnoj rečenici je službeno, jer je on počeo puno ranije, ali od danas klubovi mogu i ovjeriti potpis s novim igračima. Kako u Premier ligi BiH nikada nije bilo zanimljivije, kako što se tiče borbe za naslov, tako i borbe za ostanak, biti će zanimljivo vidjeti kako će trgovati bh. klubovi, jer će prijelazni rok uvelike odrediti ambicije svim klubovima u proljetnom dijelu prvenstva.

Domaće tržište ne nudi puno, tako da će najbolji klubovi pojačanja najviše tražiti, koliko im to dozvole financije, izvan bh. granica.

Što se tiče Zrinjskog, ovaj prijelazni rok bi trebao biti dosta zanimljiv. Najznačajnije je to da bi u ovom prijelaznom roku Plemiće trebao napustiti jedan od njihovih najboljih igrač Velimir Vidić. Za BH reprezentativca Vidića, zainteresirani su navodno neki klubovi iz Izraelske i Austrijske lige, tako da su velike mogućnost da se ovaj obrambeni igrač skrasi u nekom klubu iz gore navedenih liga. Kako sada stvari stoje to bi trebao biti jedini odlazak iz Zrinjskog, onaj značajniji.

Ipak, navijače više zanima tko će doći, a trener Plemića Blaž Slišković je već izjavio da mu trebaju četiri nova igrača, koja bi trebala biti prava pojačanja. Jedno pojačanje za sada je sigurno dobio. Naime, već gotovo četiri mjeseca sa Plemićima je trenirao mladi 22-godišnji reprezentativac Senegala Lamine Diarra. Nakon završetka prvenstva ovaj mladi i više nego odlični nogometaš sklopio je četverogodišnji ugovor sa Zrinjskim, a još se samo čekaju papiri iz Senegalskog nogometnog saveza da bi ovaj igrač mogao zaigrat za Zrinjski.

U nekim medijima se spominjao i mogući dolazak nekadašnjeg obrambenog nogometaša Crvene Zvezde iz Beograda, a današnjeg člana Zemuna Steve Glogovca. Ovaj 32-godišnji nogometaš, rođen je u Bileći, a navodno da je već razgovarao, neslužbeno, sa ljudima iz Zrinjskog koji bi ga navodno voljeli angažirati.

Što se tiče ostalih informacija oko dolaska pojačanja u klubu su više nego zatvoreni, tako da je teško dobiti bilo kakvu informaciju. Nadamo se da će već danas biti nešto više informacija oko eventualni pojačanja, jer to navijači čekaju sa nestrpljenjem.

Mario Pandža / zrinjski.info

- 17:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka